HAZIRLANIŞI
2 çorba kasesi haşlanmış karnabahar (dondurucudan)
2 adet yumurta
2 çorba kaşığı buğday unu
1 çay kaşığı tuz
Baharatlar
1 çay kaşığı silme karabiber, kimyon, toz biber,
1 tatlı kaşığı kuru dere otu, ve kuru nane
1 orta boy kuru soğan (çok ince doğrayınız)
Kızartmak için sıvı yağ
.
Karnabaharları hafif diri kalacak doğrayınız (dondurucudan çıktığı için biraz sulu oluyor. Fazla suyunu elimizde sıkalım)
Bütün malzemeyi güzelce karıştırıp yoğurunuz.
Tavaya az yağ koyup ısıtınız.
Elinizi hafif ıslatıp yuvarlak şekil verip tavada önlü arkalı pişiriniz.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)