HAZIRLANIŞI
Patlıcanları fırça yardımı ile yağlayınız.
140 derecede kızartınız.
Yüksek ateşte ve bol yağda yaparsanız, normal kızartmadan hiç bir farkı olmaz.
Biraz yorucu ama hazırlaması keyifli oluyor.
Patlıcanları bu şekilde kızartıp ister, kıymalı, ister, sarımsak yoğurtlu, isterseniz üzerine domates sosu hazırlayıp dökebilirsiniz.
Az yağ ile bibetde harika oluyor.
Tek porsiyonluk karnıyarık
Bostan patlıcanlarını bu şekilde de hazırlıyorum.
👉🏻Üzerine malzeneyi koyup, isterseniz yemek olarak yada kahvaltıda pizza olarak 👍🏻
👉🏻👉🏻 Patates, pancar, karnabahar da harika oluyor. Tavsiye ederim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)