22 Kasım 2021 Pazartesi

Fırında Baharatlı Karnabahar Kızartması


Merhabalar
Karnabaharı fırında denemeyenler varmı?
Bu şekilde nefis oluyor, çok ta hafif. 
İster sarımsaklı yoğurt ile, isterseniz ekşi krema ile veya labne peyniri sulandırıp çırparak servis yapabilirsiniz.


Önce küçük parçalara ayırıp, biraz bekletiyoruz. 
Yıkayıp suyunu iyice süzünüz. 
Üzerine tuz, karabiber, zerdeçal, karabiber ekip güzelce karıştırınız. 
(istediğiniz baharatları ekleyiniz) 
En son zeytinyağı gezdirip tekrar karıştırınız. 
Pişirme kağıdı serdiğiniz tepsiye yerleştirip 150 derecede hiç karıştırmadan pişiriniz. 


Servis tabağına alınız. Üzerine sarımsaklı sos ilede güzel oluyor. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)