HAZIRLANIŞI
👉🏻200 gram tavuk
👉🏻200 gram mantar
👉🏻1 çorba kaşığı zeytinyağ
👉🏻1 çorba kaşığı sade yağ veya tereyağı
👉🏻Kaya tuzu ve baharat
Kuşbaşı doğranmış.
Isıtılmış tencereye yağı koyuyoruz, üzerine tavuk göğsünü ilave edip soteliyoruz.
Temizleyip doğradığımız mantarı üzerine ilave ediyoruz.
Ocağın altını fazla kısmıyoruz.
Mantarlar suyunu salıp çekince üzerine tuz ve baharat ekliyoruz.
Biraz daha pişirip servis yapıyoruz.
Not :Ben soğan koymadım, ketojenik beslenmeye uygun hazırladım.
Soğanın karbonhidrat değeri yüksek olduğu için, siz beslenmenize göre ayarlayınız.
Soğanın karbonhidrat değeri yüksek olduğu için, siz beslenmenize göre ayarlayınız.
Afiyet olsun 🌺
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)