1 Şubat 2022 Salı

Dondurucuda Kışlık Karnıyarıklık Patlıcan Hazırlığı


Merhabalar 
Ben zamandan kazanmak için yazında bu şekilde hazırlıyorum. Elimin altında hazır bulunuyor. 


Kış için kasımda hazırlıyorum. Üç ay içinde tüketilmesi gerekiyormuş dr.tavsiyesi.


Patlıcanları alacalı soyuyorum. 
Her yerini fırça ile yağlıyorum.
150 derecede fırında kuzartıyorum.


Soğuduğu zaman yanına biber koyup poşetliyorum. 


Kişi sayısına göre koyarsanız daha rahat oluyor. 

Bol yağ ve yüksek ısıda kızartmayınız. 
Sağlıklı olan bir şeyi zararlı hale getirmeyiniz. 
 
Sağlıcakla kalınız 🌺

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)