Merhabalar
Geçtiğimiz yaz teknede akşam üzeri çayın yanında yapmıştım. Harika oluyor.
İster kahvaltıda, isterseniz akşam üzeri çayın yanında nefis oluyor.
Öncelik domates ve biberleri biraz soteleyelim.
👉🏻İki adet biber ve iki büyük domates
Fazla suyunu çektirmeden yulafını ekleyip tuz ekleyip yulafların pişmesini sağlayalım.
Ben dört kişilik hazırladım.
Kişi başına iki çorba kaşığı koydum.
👉🏻1 kaşık yulaf ezmesi 1 dilim ekmek niyetine
En son suyunu çekip yulaflar yumuşayınca karabiber vs.. isterseniz baharat koyabilirsiniz
İlk sıcaklığı geçince servis yapınız.
Yarımlık konserve biberli domates suyu yeterli geliyor (kullanmak isterseniz)
Bizim evde çok seviliyor 👍🏻
Bizim içinde teknede güzel bir hatıra olarak kaldı⛵☕
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)