Merhabalar
Benim evlendikten sonra tanıştığım bir yemek.
Eşim çok seviyor, ilk karşılaştığımda yadırgamıştım. Hiç sıcak bakmadım😒
Bir Egeli olarak her şeyi sarımsaklı yoğurt ile buluştuan ben bu lezzeti sonradan keşfettim😂
Üzerine pul biberli yağ ve arzuya göre taze kızartılmış biber ile servis yapabilirsiniz.
HAZIRLANIŞI
👉🏻1 Su bardağı haşlanmış fasulye
👉🏻1 su bardağı süzme yoğurtdu, ezilmiş sarısak ve tuz ile güzelce karıştırınız.
👉🏻Fasulyeleri ve yoğurdu karıştırıp servis tabağına aldım.
👉🏻Üzerine kızartılmış kuru biber ve pul biber serpip servis yaptım.
Tavsiye ederim 😉
👉🏻👉🏻Ben fasulyeyi haşlayıp poşetleyip dondurucuya koyuyorum. Geceden çıkartıp buzu çözülüyor, ertesi gün kullanıyorum.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)