Karnabaharın bin bir türlü hali😋
Bu şekilde de çok güzel oluyor. Karnabaharları geceden hafif diri kalacak şekilde haşkadım. Niyetim başka bir şey yapmaktı. Eve geç gelince mücvere döndü 👍🏻
HAZIRLANIŞI
👉🏻Küçük boy karnabahar (haşlayınız)
👉🏻Robottan geçiriniz, hafif diri kalsın. (robot yok ise bıçak ile küçülterek doğrayınız)
👉🏻1 adet kırmızı biber (dondurucudan çıkardım)
👉🏻1 küçük soğanı çok ince doğrayınız.
👉🏻Baharatlar nane kurusu, kimyon, karabiber, kaya tuzu koyunuz.
👉🏻1 adet yumurta
👉🏻1 çay bardağı çiğ karabuğday unu (bakliyat unlarıda olabilir)
👉🏻👉🏻👉🏻Ununu çok koymayınızsonra sert olur.
👉🏻Döküm tavaya biraz yağ koyunuz.yice ısınınca eliniz ile şekil verip önlü arkalı pişiriniz.
Biz artanları kahvaltıda da tüketiyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)