Mutfakta işimizi kolaylaltıracak küçük uğraşlar. Çocuklar karnabaharın yemeğini sevmiyorlar.
Omlet, fırında vs.. tadını basrıtıp pişiriyorum.
💞Herkes her sebzeyi sevmek zorunda değil, ama herkesin sevdiği bir yemek türü var. Israr etmeye gerek yok 😉
Hafif diri kalacak şekilde haşlıyorum.
Soğuduğu zaman poşetlere koyup dondurucuya koyuyorum. Çok rahat oluyor.
İster kızartıp üzerine sos döküyorum. Salata olarak vs.. yapıyorum.
👉🏻👉🏻Yemekler kategorisine bakabilirsiniz.
Geçen yıl pandemiden dolayı karnabaharı çok göremedik. Bu yıl marketlerde halk pazarında bol miktarda var.
Karnabahar ne şekilde pişerse pişsin hiç besin kaybı olmuyormuş.
👉🏻👉🏻Kestikten sonra yirmi dakika bekletiniz. Daha faydalı hale geliyor
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)