Merhabalar
Eşimin tuttuğu balıkları evde olursam genelde fırında pişirme kağıdına paket gibi hazırlayıp pişiriyorum.
Artan balıkların kılçıklarını temizleyip dondurucuya koyuyorum. Acil durumlarda salata üstüne öğün olarak hazırlıyorum.
MALZEMELER
Marul, avokado, zeytin, kayatuzu, zeytin yağı, limonsuyu, üzerine nar tanesi,çiğ ayçekirdeği, bılık koyup servis yapıyorum.
Bunlar balığımız🐟
Yağmurlu havada ayrı bir zevkli oluyor.
Burası Çandır'dan bir görünüm. İskeleden kara yolu ile Kaunos harebelerine gidiliyor. #köyceğiz #köyceğizgölü #çandır #kaunosharabeleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)