Merhabalar, teknede sabah kahvaltınızda çiğ domates yemekten sıkıldıysanız domatesleri tarifte verdiğim gibi hazırlayıp kısık ateşte kızartırsanız kanserojen maddeye dönüşmez. Ayrıca sadeyağ diğer yağlar gibi yanma özelliği yok denecek kadar azdır. Düşük ısıda kızartmaya özen gösteriniz. Sağlıcakla kalınız, sevgiler.
MALZEMELER
- 2 adet domates
- 2 kaşık sadeyağ (ghee yağ)
- Süslemek için yeteri kadar kaşar rendesi
HAZIRLANIŞI
- Domatesleri fotoğrafta gördüğünüz gibi dilimleyiniz.
- Sadeyağını (ghee yağ) tavaya koyunuz.
- Kısık ateşte domatesleri önlü arkalı kızartınız.
- Sıcak olarak üzerine kaşar rendesi ekleyiniz.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)