2 Haziran 2021 Çarşamba

Tekneden Kalma (Fırında Balık)


Selamlar
Balık severmisiniz?
Balıkları eşim sonbaharda tutmuştu. 
Fazla olunca dondurucuya koyuyorum. 
Eşim için çok keyifli 👍🏻 Sonradan ustalaştı🎣
Sağdan, soldan fotoğraf çektik😂
Ben yine fırında yaptım. 
Bu sefer mini fırını bahçeye koyduk. Daha rahat oldu. 

Büyük balıklarda ağır metal olduğunu hepimiz biliyoruz artık. 
Balık üzerine eskiden helva yerdik. Ketoya başladıktan sonra çiğ tahini daha rahat tüketiyoruz. 


Bazı akşamları kendimi aç hissetmediğim zamanlar gece çok geç olmadan bu şekilde hazırlıyorum. 
Gayet tok tutuyor. 
Doğal yoldan magnezyum da almış oluyoruz. 
Sağlıcakla kalınız 🎣🍀🧿



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)